DI GARBI: WHEN SHADOW MEETS LIGHT PRE-RELEASE KONCERT

15. & 16. JUNI

Kom med til en magisk aften med musisk fordybelse og historiefortælling ved flyglet når den klassisk-uddannede pianist og rytmiske vokalist Di Garbi arbejder med cinematisk, elektronisk og kontemporær musik med rødderne plantet i Mozart, Debussy og Satie samt Tori Amos, Kate Bush, Laurie Anderson og Scott Walker. I Di Garbis musik bliver vi taget med på en rejse, og der fornemmes elementer af hendes liv i musikken på kryds og tværs af genre og scores. Denne aften suppleres hun af den anerkendte cellist Josefine Opsahl samt et kor. Det hele bindes denne aften sammen på flyglet i museets smukke forhal.

Koncerten er arrangeret specielt til Thorvaldsens Museums forhal, og den bliver fremført med klaver, gong, kor og celli.

KØB BILLET TIL LØR D. 15. JUNI KL. 21 HER

KØB BILLET TIL SØN D. 16. JUNI HER

ARTIST IN RESIDENCE
I ugerne op til koncerten kan du opleve Di Garbis i museets forhal, hvor hun vil spille sig ind i rummet og give en fantastisk oplevelse til de besøgende. Di Garbi arbejder med den 9 sekunders lange rumklang der er i den store sal, koncertens formes i ugerne som artist in residence.

Maj: Onsdag d.15, d. 22. og d. 29. kl.11 - 13
Juni: Onsdage d.5 & d.12 kl. 11 - 13 samt hverdage kl.13 - 15.

FILMEN: 'WAHE GURU' The Monologue Part Of The Program
Som filmskaber tager Di Garbi seeren helt tæt ind på sit virke, også i de udfordrende stunder. Filmen er en hybrid, musisk, kunstfilm med dokumentariske indslag. Det er en dogmatisk fortælling filmet over en årrække.
Kameraet er med på shows, i studiet både i København som er hjembyen, samt Los Angeles og Marokko. Den bevæger sig fra scenekanten til de stille indadvendte øjeblikke. En interesse for mental sundhed, meditation og fordybelse driver filmen fremad, for hvordan kan et kunstnerisk sind fungere bedst muligt i en hurtigtkørende kreativ industri?

Filmen har release i Absalon d.14 September 2019.
En aften med film, koncert og dans.

Filmen er skudt af DP Ricco Højland Hansen - Klippet af Yamit Rosenbach, Ricco Højland Hansen og Sara Bøgh.

Kostumet er lavet specielt til museet og koncerten af
-Marie Nørgaard Nielsen & Marie Sloth Rousing

FOTO
Pernille Kaalund