FORDYBELSE PÅ THORVALDSENS MUSEUM: YOGA PÅ MUSEET

HVER 2. MANDAG I MÅNEDEN

Nu får du mulighed for at tage en eksklusiv pause fra den travle hverdag og opleve de smukke omgivelser på Thorvaldsens Museum på en helt ny måde.

Vi lader skønheden i kunsten danne ramme for den indre dannelsesrejse, når vi tilbyder yoga i museets smukke forhal. Der vil blive tilbudt to meditative yogahold hver anden mandag i måneden.

OM HOLDET

Yogaformen hedder Kundalini yoga og arbejder med bevidsthed ved at træne og udvikle krop, sind og ånd. Du behøver ikke at have kendskab til yoga for at være med, og det er ikke nødvendigt at købe et forløb. Yogaunderviserne Anne Ahlmann Lassen og Cristina Signorelli vil guide dig igennem halvanden time, hvor du, uden for museets åbningstid, trygt kan lade dig omfavne af Thorvaldsens univers.

OBS! Der skal medbringes et mindre tæppe. Det er ikke nødvendigt at medbringe yogamåtte.

PRIS
170 kr. pr. time

Der er begrænset antal pladser på holdet. Køb billetter her: