Andre publikationer

 • Li notesbog

  Notesbog

  Thorvaldsen havde en stor bog samling. Denne har inspireret til at indkøbe disse smukke historiske notesbøger. I butikken har vi flere varianter f.eks notesbog med imitation af barok ventaglio med beslag eller med imitation af maroquin.

  149- 289 kr.
 • Li fugleflet

  Fugleflet

  Det første flettede julehjerte menes at være flettet af H.C. Andersen. Hjertet er gult og grønt og flettet i 1862. I de populære fugleflet bøger af Lars Holmsted finder du inspiration og vejledning til en ny type "Julehjerter". Bøgerne findes i 4 udgaver med flere sværhedsgrader i hver. Så vælg dine ynglingsfugle og gør som H. C. Andersen, flet julepyntet!

  149,- kr.
 • Li kulturspillet 1

  Kulturspillet

  Træt af spørgsmål om sport, så er kulturspillet noget for dig Det fine ved kulturspillet er at quizkategorierne genremæssigt dækker over en række andre felter, som alle har bund i det kulturelle og hvad der samler os som mennesker. Spørgsmålene i spillet er fordelt på 18 forskellige kategorier.

  Stort Spil 599,- kr. Den antikke verden: 199,- kr.
 • Li dialogbaseret undervisning 2012 butik

  Dialogbaseret undervisning. Kunstmuseet som læringsrum

  Af Nana Bernhardt, Olga Dysthe og Line Esbjørn
  Dansk, engelsk og spansk udgave
  2012, 256 p., ill.
  Hvad sker der, når børn og unge ikke er passive modtagere, men aktivt bruger kunst og kultur på museerne? Denne pædagogiske fagbog undersøger, hvordan dialogbaseret undervisning på danske museer er med til at understøtte elevers aktive læringsprocesser.

  198 kr.