Bg_logo_top

Museumssamarbejder

Gå på opdagelse blandt Slotsholmens kulturinstitutioner

Pressefoto Slotsholmen

Slotsholmen er Københavns og hele landets historiske hjerte. Gennem mere end 600 år har området været base for den danske regeringsmagt. Her boede kongerne, og her ligger i dag Folketinget. Slotsholmen er også hjem for en lang række museer og kulturinstitutioner, der tilbyder oplevelser for alle aldre: Her er barske våben og stof til balletdrømme, ruinerne af tidligere slotte i den mørke undergrund,det prægtige hus omkring Thorvaldsens skulpturer og storslåede festsale i kongelig pragt. Her findes jødisk kultur med skæve vinkler, en hyldest til teatret i Hofteatrets gamle rum, fotokunst og ny arkitektur i Den Sorte Diamant, fortællinger fra Danmarks historie på Rigsarkivet, en løve og en hemmelig have. Det er let at komme til øen i hjertet af København med bus, metro eller havnebus.

Samarbejde mellem museer på Slotsholmen

En række af Slotsholmens museer og kulturinstitutioner samarbejder om at give alle adgang til de mange kulturoplevelser og rekreative glæder, som området rummer. I udvalgte perioder giver en fælles billet rabat til Dansk Jødisk Museum, Det Kongelige Bibliotek, De Kongelige Stalde, Ruinerne under Christiansborg, Teatermuseet i Hofteatret, Thorvaldsens Museum og Tøjhusmuseet.

Læs mere om kulturinstitutionerne på Slotsholmen,
arrangementer m.m. på www.oplevslotsholmen.dk

Kulturklik logo

Kulturklik er din genvej til museer og oplevelser i København og omegn. Få overblik over aktuelle udstillinger og arrangementer og inspiration til helt nye oplevelser i kulturens verden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Kulturklik, og få direkte besked om nye udstillinger, oplevelser og andre nyheder fra museerne i København og omegn.

Mød os på

Facebook Instagram Trip Advisor