Bg_logo_top

Fotografering på museet

Det er tilladt at fotografere og filme til privat brug på museet uden brug af stativ og kunstigt lys.

Blitz

Det er tilladt at bruge blitz på museet. Dog er det ikke tilladt at bruge blitz eller andet kunstigt lys i museets malerisamling og antiksamling på 1. sal samt foran tegninger og andre kunstværker på papir.

Med stativ

Tilladelse til fotografering/optagelse af film med kamera på stativ kan gives på visse betingelser og altid efter skriftlig anmodning.

Anmodningen skal indeholde oplysninger om formålet med optagelserne, den konkrete anvendelse af optagelserne, hvornår optagelserne skal finde sted, hvor mange personer, der vil medvirke ved optagelserne og hvilket udstyr, der medbringes.

En medarbejder fra museets vagtpersonale skal være til stede ved optagelserne. Der opkræves et gebyr på min. 1050 kr. Grundbeløbet på 1050 kr. dækker udgifterne til fotografering i 3 timer indenfor tidsrummet kl. 8.30 til kl. 16.30 på hverdage. Der kan ikke betales for mindre end 3 timer. Efter de første tre timer betales kr. 250 pr. time inden for tidsrummet 8.30-16.30 på hverdage og kr. 450 pr. time uden for dette tidsrum. Alle priser er ex. moms.

Der gives ikke tilladelse til optagelser, der skal bruges i kommercielt øjemed.

Det er desværre ikke muligt at tage modefotos på museet (eller at afholde modeshows).

Mød os på

Facebook Instagram Trip Advisor